Voorbereidingen tot en met

Mocht dit een blog van dertien in een dozijn zijn geweest, dan begon deze post met: “Het is alweer eventjes stil geweest op deze blog”. Wel, ja. Maar dat betekent niet dat we hebben stilgezeten. De voorbereidingen van Literaire Noo{d}t zijn in volle vooruitgang. De repetities van Panta Rei zijn intensief bezig, hoewel de griep de rangen wat uitdunde de voorbije weken. Het draaiboek begint mooi vorm te krijgen, een video-projectie is in de maak, het circus haalt naar ‘t schijnt straffe toeren uit en het Danshuis is tot over hun oren aan het choreograferen. Ohneen, we zitten niet stil!

VlamoOhja, en er is nog goed nieuws gepasseerd: ons project is zowel bij Vlamo als bij de Nationale Loterij met veel enthousiasme onthaald en zo hebben we er twee genereuze mecenassen bij. Als dat geen reuze meevaller is!

Nationale Loterij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>